benodigheden:
400 gram dunne spaghetti
400 gram diverse bospaddenstoelen ( grote exemplaren halveren)
1 rode peper (zaadjes verwijderen en in dunne plakjes)
2 tenen knoflook (in dunne plakjes)
olijfolie
75 gram rucola
50 gram walnoten
kook de pasta beetgaar en rooster de walnoten in een droge koekenpan. Fruit de knoflook en rode peper 2 minuten in de olie en voeg daar de paddenstoelen aan toe. Laat 3 minuten meebakken en doe dan de pasta erbij. Goed door elkaar mengen en de helft van de rucola fijnsnijden en samen met de walnoten bij de pasta voegen. Op bord serveren met de rest van de rucola er boven op.
Eet smakelijk
donderdag 15 oktober 2009
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Klinkt niet slecht, hoewel ik zelf altijd wat minder gecharmeerd ben van rucola. Maar ben zeker bereidt om te komen proeven ;-)
BeantwoordenVerwijderenHenri
Jij begint ook al over eten (heb net het blog van Poeha gelezen) dan krijg ik echt zin om te gaan koken! Ik ga hem een keer maken, al vraag ik me af wat de kids van de peper vinden :€
BeantwoordenVerwijderenKlinkt heerlijk. Bedankt voor de tip!
BeantwoordenVerwijderenEn die nieuwe magnetron bij jullie komt er niet voor niks he :-)